Czym jest gluten?
Dowiedz się, czym jest gluten i w jakich produktach może się pojawić. Zobacz jak unikać ukrytych źródeł w codziennym gotowaniu.

Dietetyczka i koordynatorka programu MENU BEZ GLUTENU.

Wiceprezeska Polskiego Stowarzyszenia Osób z Celiakią i na Diecie Bezglutenowej

Dla wszystkich, którzy współtworzą jadłospisy dla dzieci – w przedszkolach, szkołach i cateringach.
Podczas webinaru porozmawiamy o tym, jak lepiej się komunikować między dietetykiem a cateringiem, żeby dzieci rzeczywiście jadły z apetytem, a menu było możliwe do wykonania i opłacalne.
Dowiedz się, czym jest gluten i w jakich produktach może się pojawić. Zobacz jak unikać ukrytych źródeł w codziennym gotowaniu.
Naucz się prostych zasad, które pozwolą Ci gotować bezpiecznie i uniknąć kontaminacji glutenem.
Praktyczny przewodnik z przepisami – tradycyjne smaki w wersji bezglutenowej, które pomogą Ci gotować bezpiecznie i z przyjemnością.
Wiceprezeska Polskiego Stowarzyszenia Osób z Celiakią i na Diecie Bezglutenowej, wieloletnia audytorka branży spożywczej wg Standardu AOECS dla żywności bezglutenowej. Współtwórczyni i główna koordynatorka ogólnopolskiego programu MENU BEZ GLUTENU dla branży gastronomicznej, audytorka lokali gastronomicznych oraz ekspertka szkoląca podmioty przystępujące do programu. Na diecie bezglutenowej od 18 lat.